У Маріуполі за втручання прокуратури навчальному закладу повернуто приміщення вартістю майже 2,3 млн грн

У Маріуполі за втручання прокуратури навчальному закладу повернуто приміщення вартістю майже 2,3 млн грн
11802 ПЕРЕГЛЯДІВ

Господарським судом Донецької області повністю задоволено позовні вимоги Лівобережної окружної прокуратури щодо повернення приміщення загальноосвітній школі та стягнення з громадської організації заборгованості з орендної плати та пені.

Прокуратурою встановлено, що у вересні 2019 року Департамент по роботі з активами Маріупольської міської ради надав у погодинну оренду громадській організації нежитлове приміщення школи, а саме спортзал площею понад 597 кв. м та вартістю майже 2,3 млн грн, розташований у Лівобережному районі м. Маріуполя.

Проте, не зважаючи на те, що учасники громадської організації продовжували використовувати шкільне приміщення для занять спортом, вони не сплачували орендну плату.

Загальна сума заборгованості разом із пенею склала майже 36 тис грн. Після відкриття судом провадження, відповідачем повністю погашено всю суму заборгованості та навчальному закладу у добровільному порядку за актом прийому-передачі повернуто нежитлове приміщення, у зв’язку з чим провадження по справі закрито.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео