Затриманому на Вінниччині старшині ДПСУ обрано запобіжний захід

Затриманому на Вінниччині старшині ДПСУ обрано запобіжний захід
10426 ПЕРЕГЛЯДІВ

   18.08.2021 Вінницький міський суд задовольнив клопотання Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону та обрав запобіжний захід старшині Держприкордонслужби.

   Установлено, що 17.08.2021 вказаний військовослужбовець, який діяв за попередньою змовою зі співслужбовцем цього ж прикордонного загону, одержав від громадянина грошові кошти в розмірі 10 600 грн. за не повідомлення про незаконну порубку дерев у правоохоронні органи та не притягнення останнього до адміністративної відповідальності.

   Обвинуваченому суд ухвалив запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб одночасно визначивши розмір застави, достатньої для забезпечення виконання обвинуваченим обов’язків, передбачених КПК України, у розмірі 190 тисяч грн.

   Нагадаємо, що санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України передбачає зловмисникам покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Вінницький міський суд,Вінницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,запобіжний захід,тримання під вартою,застава 190 тисяч грн

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео