На Київщині повідомлено про підозру чоловіку, який налагодив збут амфетаміна

На Київщині повідомлено про підозру чоловіку, який налагодив збут амфетаміна
38562 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури 24-річному чоловіку повідомлено про підозру у незаконному збуті психотропної речовини ( чч.1,2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що мешканець одного з населених пунктів Макарівської селищної територіальної громади Бучанського району Київщини організував збут психотропної речовини – амфетамін. Зловмисник збував «товар» місцевим наркозалежним особам під час особистої зустрічі «з рук в руки», за грам амфетаміну брав по 450 грн.

У рамках розслідування кримінального провадження проведено ряд оперативних закупок та отримано висновки судових експертиз, які підтверджують незаконну діяльність наркоділка.

Продавця затримано «на гарячому» під час продажу чергової партії психотропної речовини.


У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання підозрюваного виявили та вилучили речовини, ззовні схожі на психотропну речовину амфетамін та наркотичний засіб канабіс.

Чоловіку обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту, який на теперішній час прокуратура оскаржує в апеляційному порядку, наполягаючи на триманні під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими та оперативними працівниками Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео