У Маріуполі виявлено контрафактні тютюнові вироби на суму майже 800 тис грн

У Маріуполі виявлено контрафактні тютюнові вироби на суму майже 800 тис грн
293830 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання та перевезення з метою збуту підроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 199 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб організувала зберігання та збут контрафактних тютюнових виробів відомих брендів з ймовірно підробленими марками акцизного податку. Реалізація вказаного товару відбувалась у торгівельних павільйонах м. Маріуполя.

У ході проведених санкціонованих слідчим суддею обшуків в торговельному павільйоні і гаражному приміщенні, яке використовувалось як склад, у м. Маріуполі виявлено та вилучено 15 522 пачки тютюнової продукції різних виробників на суму майже 800 000 грн.

Досудове розслідування здійснюється за оперативного супроводу співробітників Головного оперативно-розшукового відділу Донецького прикордонного загону, ГВ БКОЗ ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, а також 1 відділу Управління оперативного забезпечення зон проведення АТО ГУ ДФС у Донецькій області.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео