Європарламент прийняв резолюцію по Російській Федерації

Європарламент прийняв резолюцію по Російській Федерації
29405 ПЕРЕГЛЯДІВ


Якщо, Росія вторгнеться в Україну, то наслідки за подібне порушення міжнародного права будуть наступними: Російську Федерацію відключать від міжнародної платіжної системи SWIFT, заморозять активи олігархів, які є близькими до Кремля та припиниться імпорт нефти та газу.

У четвер було прийнято резолюцію, як результат 548 голосів проголосували "за", 25 - "проти" та 113 утримались від голосування.
Нагадаємо, що на разі, за словами міністерства оборони Росії усі нарощування військової мощі на границі з Україною і в незаконно окупованій Автономній Республіці Крим було зупинено. Після Європарламент просив Європейський Союз зробити висновки, щодо того, що нарощування військ було лише призупинено. Коли російські війська повинні були повернутися назад на їх постійні бази повинно бути без зволікань у повному об'ємі. Окрім цього, вимагають, щоб Росія терміново зупинила практику невиправданого нарощування військової сили, що направлена на сусідів та зупинила провокації і у майбутньому не прибігала до них. Європарламентом було, також, зазначено, що подібні дії з боку Російської Федерації є загрозою для європейської стабільності, безпеки, миру. Саме тому, ЄП закликає дружні країни посилити військову підтримку і надати оборонну зброю Україні.                                                                                                             
ЄП призиває Російську Федерацію вивести свої війська з Луганської та Донецької Народної Республіки, окрім цього, повернути контроль над Автономною Республікою Крим та містом Севастополь - Україні.                                                                        
Європарламент просить Російську Федерацію дотримуватися угоди про зупинення вогню. Та наголосив на тому, що Росія повинна дотримуватись положень Мінської угоди.                                                                                                  
Також, ЄП наполягає, щоб Російська Федерація почала виконувати свої обов'язки у рамках Конвенції ООН з морського права. Отже, Росія не повинна перешкоджати вільному суходонству.
Окрім цього, Європарламент зажадав, щоб Європейський Союз не у такій мірі, як зараз, залежав від російської енергетики. Тому призиває усіх завершити будівництво газопроводу "Північний поток-2".
І останнє, це те, що Європарламент запросив негайно звільнити усіх незаконно затриманих та арештованих українців на Кримському полу острові та в Російській Федерації. Та підтримає розслідування міжнародних масштабів, а саме обставин краху МН17 Малазійської авіалінії, яке має підстави бути військовим порушенням.                                                                                              
Таким чином, Європарламент підтвердив свою підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Також, підкреслюючи, що будуть погані наслідки для Російської Федерації, якщо вони вторгнуться до України, наполягаючи на тому, що у разі вторгнення імпорт газу та нафті було зупинено, Росія повинна бути виключена з SWIFT, а усі активи олігархів, наближених до російських властей були заморожені.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео