За продаж вибухової речовини військовослужбовця засуджено до 3 років позбавлення волі

За продаж вибухової речовини військовослужбовця засуджено до 3 років позбавлення волі
44428 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва Сумської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону Краснопільським районним судом Сумської області ухвалено обвинувальний вирок військовослужбовцю однієї з військових частин ЗСУ, дислокованої на Сумщині.

   Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний солдат-контрактник, проходячи військову службу в Збройних Силах України, незаконно придбав у невстановлений слідством спосіб пластичну вибухову речовину на основі гексогену, вагою понад 6,5 кг та зберігав її за місцем свого проживання. В подальшому підозрюваний збув частину зазначеної вибухової речовини, але був викритий та затриманий правоохоронцями.

   Краснопільський районний суд Сумської області погодився з доказами сторони обвинувачення та визнав військовослужбовця винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, обвинуваченого засуджено до 3 років позбавлення волі.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Сумська спеціалізована прокуратура,вирок суду,3 роки позбавлення волі,вибухова речовина,продаж,гексоген

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео