Університет ДФС України активно розвиває міжнародну діяльність

Університет ДФС України активно розвиває міжнародну діяльність
65893 ПЕРЕГЛЯДІВ

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) активно розвиває міжнародну діяльність і за останній тиждень в університеті підписана низка меморандумів про співпрацю з іноземними партнерами..

Загалом в УДФСУ - 28 діючих угод з Польшею, Болгарією, Білоруссю, Азербайджаном, Болгарією, Хорватією, Китаєм, Чехією, Словаччиною, Індонезією, Іспанією та Молдовою.

За словами в.о. ректора УДФСУ Антона Монаєнка, міжнародна співпраця – це один з показників успішності закладу вищої освіти. «В умовах розвинутого інформаційного суспільства, в епоху діджиталізації та розвитку різних напрямків наукової діяльності - успішна інтеграція в світовий освітньо-науковий простір - одна із визначальних характеристик, які свідчать про успішність вишу. Тому для нас цей напрямок пріоритетний», - пояснює Монаєнко.

В Університеті державної фіскальної служби України звертають увагу, що навіть, в період карантину, УДФСУ не зупиняє свою міжнародну діяльність, а продовжує реалізовувати задумане. Так, з дотриманням карантинних обмежень, в університеті приймали іноземних гостей, а саме, Надзвичайного та Повноважного посла Республіки Узбекистан в Україні Алішера Курманова та аташе з питань міжнародного поліцейського співробітництва Посольства Італії в Україні, підполковника Фінансової гвардії Італії (Guardia di Finanza) Массіміліано Скарафіле. Під час зустрічі було обговорено налагодження співпраці з профільними вишами обох країн, обмін досвідом та проведення спільних наукових, науково-практичних та спортивних заходів.

Також в університеті дбають про розвиток студентів не тільки як професійних фахівців, а і як особистостей, орієнтуючись на європейські цінності, які закликають дотримуватися загальнолюдських принципів і норм життєдіяльності людини, суспільства й держави. Саме тому, УДФСУ та азербайджанська Громадська організація «Молоді реформатори» підписали меморандум про співпрацю, з метою всестороннього розвитку студентів як особистостей.

Відмітимо, що в університеті постійного організовують онлайн-лекції та зустрічі студентів з представниками іноземних вишів та організацій-партнерів УДФСУ. Виш проводить міжнародні конференції та круглі столи, один з яких відбудеться уже 16 квітня. Так, в УДФСУ пройде міжнародний науково-практичний круглий стіл «Побудова ефективної системи підготовки фахівців з економічної безпеки держави та правоохоронної діяльності».

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео