Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 15 березня 2021 року

8613 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Російсько-окупаційні війська продовжують вести провокаційні обстріли позицій українських захисників, з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню.

Протягом поточної доби, 1 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населених пунктів СТАРОГНАТІВКА та ВОДЯНЕ, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населених пунктів СВІТЛОДАРСЬКЕ, ЛУГАНСЬКЕ та ЗОЛОТЕ-4 загарбники обстрілювали наші позиції із автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті селища ШУМИ противник здійснив обстріли з автоматичних гранатометів.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець зі складу операції Об’єднаних сил отримав поранення. Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу. Стан пораненого – задовільний.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 106 вибухонебезпечних предметів.

Українські воїни й надалі контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Слава Україні!

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео