Хлопці vs дівчата: імена та народження у Гадяцькому районі

Хлопці vs дівчата: імена та народження у Гадяцькому районі
8358 ПЕРЕГЛЯДІВ

У житті кожної людини трапляються дорогі та важливі серцю події. Народження дитини – свято, яке наповнює особливим сенсом будні батьків.
Протягом І кварталу 2021 року фахівці Гадяцького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) видали 55 свідоцтв про народження, зокрема двом парам двійнят. Цікаво, що хлопців у цьому році народилося більше, ніж дівчат – 34 та 21 відповідно.

Називали маленьких мешканців району відповідно до сімейних традицій, трендів моди або ж внутрішніх переконань. Незмінними лідерами за останній час серед імен були Карина, Анастасія та Матвій. Серед екстравагантних, незвичних та іноземних імен реєстрували Міллу, Асію, Аріну, Емілію, Каріма та Даміра.

«Щоб процес накопичення радісних емоцій від батьківства не ставав на паузу, Мін’юст створює сучасні та комфортні сервіси: видача свідоцтва про народження у пологовому будинку, одночасна реєстрація народження дитини та місця її проживання, а також комплексна послуга «єМалятко», якою можна скористатися в онлайн режимі. Завдяки цим ініціативам батьки значно скорочують час на отримання великого спектра адміністративних процедур», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео