Справу відкрито: в Дніпрі розпочали слухання стосовно смерті 6-річної Аміни Менго!

Справу відкрито: в Дніпрі розпочали слухання стосовно смерті 6-річної Аміни Менго!
11857 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що в Дзержинському районному суді міста Кривий Ріг почалося слухання у справі про вбивство та наругу над тілом шестирічної дівчинки. У тому що трапилось, звинувачують прийомних батьків дитини.

Поліціянти зауважили, що ця справа триватиме ще не один і не два місяці, адже навіть після проведення слідчої експертизи, поліціянти не можуть сказати зі стовідсотковою впевненістю, що саме стало причиною смерті дитини.

Сьогодні розпочалось перше слухання, як його називають в Кривому Розі “Перший том письмових матеріалів у справі”. На лаві звинувачених перебувають Тетяна та Юрій Кудрявцеви, які протягом довгого часу були офіційними опікунами дитини.

Перед початком слухання виявилось, що адвокат Елли Менго не прийшов до зали судового засідання. Через це суду довелось проводити слухання без його участі, адже потерпіла була не проти розпочати засідання без його безпосередньої присутності.

Під час цього засідання було розглянуто лише частину того обвинувачення, яке висунули проти родини Кудрявцевих. Проте Олена Валігура засвідчила приєднання до матеріалів справи інформації про переклад справи до Криворізької центральної прокуратури.

Після того, як буде завершено експертизу, до суду передадуть другий том. А поки засідання розпочали зачитуванням результатів того, що слідство вже встигло відшукати. Наступне засідання планують провести рівно через місяць, 16 квітня об 11.00.

Як зазначають ті, хто був присутнім на процесі заслуховування справи, винні не заперечують того, що дівчинка померла під час того, як перебувала під опікою вище зазначеної родини. Але розповісти про те, що саме сталось із дитиною вони не хочуть. Тож поки що ця загадка так і залишається таємницею для слідства.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео