Обхідній дорозі в Києві бути!

Обхідній дорозі в Києві бути!
13053 ПЕРЕГЛЯДІВ

Довгий час вже в Україні говорять про будівництво Київської обхідної дороги, проте поки все це було лише словами. Але Володимир Зеленський повідомив, що нарешті, цього року почнеться будівництво довгоочікуваного проєкту. У 2021 році планують завершити планування та вже безпосередньо приступити до виконання креслень. В планах наразі збудувати дорогу довжиною 150 метрів.

За планом, ця траса об’єднуватиме головні міжнародні траси в Україні, які проходять через Київ. Попередня вартість цієї дороги складатиме 85 мільярдів гривень. Розрахунком цих показників займався Укравтодор. Про те, що в Україні планують побудувати нову дорогу сказали ще півтора року тому, проте на те, щоб все спланувати та перейти до забудови, державі знадобилося багато часу. Політики переконані, що вона стане “великим проєктом”, який стимулюватиме розвиток нашої держави. Проте на те, щоб втілити його у життя, нам необхідно буде витратити цілих 5 років.

Але попри те, що проєкт все ще знаходиться в стадії розробки, одну ділянку вже майже підготували, ще одна знаходиться в проєктному стані. Президент України запевняє, що така ситуація триватиме не довго. Вже скоро план буде повністю сформовано, після чого робота вже не стоятиме.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео