Випав з 5 поверху: як батько спостерігав за сином?

Випав з 5 поверху: як батько спостерігав за сином?
9295 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі з 22 на 23 лютого в Дніпрі сталась жахлива подія. В Саксаганському районі Кривого Рогу з вікна випав маленький хлопчик. На його щастя, травми виявились сумісними із життям. Зараз за ним спостерігають лікарі, проте його життю нічого не загрожує.

Оксана Лесосен прокоментувала цю ситуацію наступним чином: «На вулиці Покровській з 5 поверху одного з будинків випав 10-річний хлопчик. В результаті падіння він отримав значні тілесні ушкодження та був доставлений в дитячу лікарню №8. Даний факт зареєстрований в журналі єдиного реєстру. Наразі співробітники поліції встановлюють всі обставини події”.

Також в поліції розповіли про те, що на момент цієї події батько дитини перебував вдома. Він був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Тож за однією з версій слідства чоловік може бути причетним до того, що трапилось. Дитина наразі перебуває в реанімації. Лікарі повідомляють, що у хлопчика закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, компресійний перелом хребта, а також закрита травма живота. Як триватиме лікування та які наслідки чекатимуть на дитину в майбутньому, поки сказати важко. Проте лікарі пообіцяли зробити все можливе для того, щоб з ним все було гаразд.

Слідство наразі перевіряє версію, згідно з якою, батько міг у стані алкогольного сп’яніння або штовхнути хлопчика, або сильно налякати, через що дитина й випала з вікна. Проте слідство також припускає й те, що така ситуація може бути й випадковістю у разі халатного виконання батьківських обов’язків. Після остаточного рішення стосовно того, що все ж таки трапилось поліція повідомить, яке покарання чекатиме на батька. А поки дитина перебуває в реанімації, тож поговорити з нею слідчі не мають можливості. Лікарі не можуть точно сказати, коли переведуть хлопчика до звичайної палати.


© 2020 medicine-ukraine

Мої відео