Сьома річниця Революції Гідності: як в Новомосковську вшанували пам’ять героїв?

Сьома річниця Революції Гідності: як в Новомосковську вшанували пам’ять героїв?
11100 ПЕРЕГЛЯДІВ

Історія становлення будь-якої нації неодмінно пов’язана із героями, які віддавали свої життя за майбутнє всієї країни. Наша держава давно вже набула власну самобутність, проте багато хто намагався загнати її в глухий кут. Тож аби ми з вами могли жити вільно, сто героїв віддали свої життя під час Революції Гідності.

Вчора, в день тризуба, напередодні сьомої річниці тієї страшної події, жителі Новомосковська вирішили згадати пам’ять тих, хто захищав нас тоді. Місцеве населення провело мітинг біля Дошки пам’яті загиблих воїнів АТО та ООС. Для того, щоб ніхто не був забутим, політики, церковні діячі, самі учасники бойових дій та їхні родичі, всі разом зібрались, аби вшанувати пам’ять загиблих та нагадати собі та всім, якою ціною ми отримали волю.

А ми нагадуємо, що у 2014 році, 20 лютого, на Євромайдані сталась жахлива та кривава сутичка. В результаті загинуло багато мітингувальників. Наступного дня владі довелось розповісти про жертви, які вона принесла в той день. 21 лютого люди попрощалися із тими, кого забрало небо, аби вони жили вічно в наших серцях. Тож з того самого дня щороку ми вшановуємо пам’ять тих, хто зберіг наш спокій.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео