Вітаємо фіналістку всеукраїнського професійного конкурсу з Дніпра!

Вітаємо фіналістку всеукраїнського професійного конкурсу з Дніпра!
7832 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз іде конкурс на обрання найкращого вчителя року. Фіналісткою цього року стала жителька Дніпра – Надія Авраменко. Ще трьох фіналістів від нашого регіону ми дізнаємось трохи пізніше. Про цю знакову подію розповів Олексій Полторацький.

За його словами: «Конкурс «Учитель року» проводить Міносвіти. Учасники змагаються в 4-х номінаціях. Керівник освітнього закладу, математика, трудове навчання, українська мова та література. Спочатку був попередній відбір. Зараз проходить обласний тур. Визначають найкращих, які представлять регіон у фіналі. У цьому році він пройде дистанційно».

Цього року Дніпровщину представляють 27 вчителів. Педагоги представлені різними регіонами: Дніпром, Кам'янським, Кривим Рогом, Нікополем, Покровою, Марганцем, Жовтими Водами, Першотравенським, Синельниковим, Апостоловим.

Вчителі, які беруть участь у цьому конкурсі переконані, що він допомагає їм ставати набагато кращими. Адже вони повинні показати свою педагогічну майстерність на декількох рівнях. Спершу вони показують знання педагогіки, потім вже показують на що здатні. Кожного року вчителі не просто проходять ряд випробувань, вони ще й можуть пройти певний ряд майстеркласів, де зможуть освоїти багато нового.

Як вчителька трудового навчання, цього року Дніпро представлятиме Надія Авраменко. Вона вже показала себе, як чудовий педагог, яка прекрасно порається зі своїми обов’язками. Вона разом з учнями кожного уроку не просто працює, вона створює диво, яке надихає. Свою задачу вона вбачає в тому, щоб подарувати дітям дійсно корисну навичку.

Цього року до самого конкурсу долучилось понад 4 тисячі осіб. З Дніпра в нас всього 107 вчителів. Тож скоро почуємо ім’я переможниці.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео