Зміни в термінах оформлення земельних ділянок у Дніпрі

Зміни в термінах оформлення земельних ділянок у Дніпрі
8719 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер терміни оформлення земельних ділянок у Дніпрі пришвидшені. Володимир Маслюк — начальник відділу інформації та моніторингу земель управління земельних відносин Дніпровської міської ради повідомляє, що процес оформлення землі під наявними будівлями відбуватиметься значно простіше. Така ж інформація засвідчена на сторінці Deep. Дніпро з посиланням на пресслужбу Дніпровської міської ради.

У наданій інформації чоловік зазначає: “Громадяни подають заяви до ЦНАПів. Там їх опрацьовують протягом місяця. Ці терміни суворо контролюються. Далі, якщо всі документи в порядку, людині повідомляють про готовність заяви до подальшої роботи. Після цього питання про передання земельної ділянки виноситься на розгляд сесії. Дніпро запровадив таку процедуру одним із перших у країні".

Такою процедурою, за даними Дніпровської міської ради, вже встигло скористатися 865 мешканців міста, і це лише за період минулого року. Також Володимир Маслюк повідомляє, що була полегшена процедура проходження проєктних рішень, щодо передання у власність земельних ділянок для ведення садівництва та для будівництва гаражів. Щодо останнього у мережі також з'явилася інформація. Існує певна послідовність дій та конкретна вартість узаконення гаражів у Дніпрі.


© 2020 medicine-ukraine

Мої відео