В хостелі Дніпра вбили вагітну жінку! Чим завершилось розслідування?

В хостелі Дніпра вбили вагітну жінку! Чим завершилось розслідування?
9061 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили про завершення справи, яка розпочалася ще у 2013 році. Тоді українка перебувала в одному номері із хорватом, який вбив її просто в номері хостелу. Ці сумні події відбулись у Дніпрі. Тож розслідування розпочалося на території України, проте слідчі довго не могли знайти, куди подівся хорват, який скоїв такий жахливий злочин.

Як виявилося пізніше, він поїхав до рідної країни. Там з часом на нього також завели справу. Сьогодні пресслужба дніпровською прокуратури нарешті змогла дізнатись всі обставини того, як просувається розгляд справи. Вони повідомили: “Окружний суд хорватського міста Спліт виніс вирок 36-річному чоловікові – 35 років позбавлення волі”.

Як показало слідство, у вересні 2013 року вагітна жінка з України знаходилась в номері хостелу разом з хорватом. Чоловік та жінка сильно посварились через власні негаразди. В результаті сильної агресії хорват завдав багато ударів жінці по голові. Як виявилось, травми, отримані потерпілою, виявилися несумісними з життям. Через декілька хвилин жінка померла одразу на місці злочину. Чоловік сильно злякався та втік. Тож коли працівники хостелу знайшли тіло, він був вже дуже далеко.

Українські правоохоронні органи з’ясували, що чоловік є громадянином Хорватії. Тож вони одразу зв’язались з колегами з іншої країни та передали їм всі результати проведеного розслідування. І сьогодні їм нарешті надіслали відповідь стосовно завершення розслідування.
Суд визнав хорвата винним в скоєнні вбивства з обтяжувальними обставинами (ст. 1, 2 і 4 ст. 111 КК Республіки Хорватія). Вирок – 35 років позбавлення волі. Звісно, це не поверне померлу жінку разом з її дитиною, проте втішає те, що злочинець все ж таки отримав своє покарання. Тож в нього тепер буде не мало часу для того, щоб проаналізувати скоєне.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео