Вітаємо з новою перемогою! Наша українська спортсменка вийшла до чверті фіналу змагань у Мельбурні!

Вітаємо з новою перемогою! Наша українська спортсменка вийшла до чверті фіналу змагань у Мельбурні!
176600 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найкраща тенісистка України показала прекрасні результати під час нинішніх змагань в Австралії. Ще нещодавно спортсменка розповідала, що завзято тренувалась зі своєю партнеркою. Це було досить непросто, проте очевидно пішло на користь дівчині. Вона мріяла про те, щоб пройти до однієї четвертої цього турніру. Проте переймалась через те, що попереді матчі були не настільки вдалими, як вона розраховувала. Як казала спортсменка, не можна не помітити, як вона виросла за цей час і як навчилась приймати ті удари, яких раніше боялась. Проте важко ігнорувати й те, наскільки сильнішими стали її суперники. Багато матчів виявилися набагато важчими, ніж очікувала Еліна.

Останній матч, який приніс їй можливість пройти до однієї четвертої був досить непростим. Її суперницею під час гри стала Олена Остапенко. Одна із найкращих тенісисток, які представляють Латвію. Гра тривала дві години чотирнадцять хвилин. Перший тайм українська чемпіонка програла з рахунком 6:7. Проте два наступні вона перемогла з 6:3 та 6:2.

На думку аналітиків, в Еліни Світоліної було немало помилок. За час гри вона зробила 7 подвійних помилок. З подач 5 в неї було ейсів. Також на рахунку української чемпіонки 7 з 12 брейк-пойнтів. Тож змагання були досить запеклими. Та розслаблятись в неї часу немає. У чвертьфіналі вона гратиме з бельгійкою Елізою Мартенс. Вона обходила своїх суперниць із вагомим відривом. Тож Світоліна намагатиметься бути якомога обережнішою та уважнішою. А поки Світоліна продовжує власні тренування для покращення навичок, деякі талановиті українки також показують досить непогані результати.

В одній шістнадцятій фіналу чергову перемогу отримала талановита Марта Костюк. Її прогрес помітно навіть неозброєним оком. Дівчина виграла Габріелу Дабровьки за 58 хвилин. Обидва тайми вона завершила із рахунком 6:0 та 6:3 на свою користь. Тепер вона готується зустріти свою нову суперницю з Америки. Дженніфер Бреді вже скоро вийде на корт проти Марти Костюк. За словами українки, в неї буде сильна суперниця, проте вона не переймається, адже гарно підготувалась до змагань та сподівається лише на перемогу. Тож зичимо успіхів обом спортсменкам та чекаємо наступних змагань. Адже чемпіонат обіцяє бути захопливим та може принести до України ще декілька золотих нагород.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео