Аварія на Набережній: два легкових автомобілі зіштовхнулись посеред дороги!

Аварія на Набережній: два легкових автомобілі зіштовхнулись посеред дороги!
186518 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили, що ввечері 20 січня на Набережній сталась аварія. Два легкових авто не розійшлися під час того як водій одного з них намагався повернути. Від такого сильного поштовху автівку викинуло на узбіччя дороги. Там вона пошкодила огорожу та знесла знак пішохідного переходу.

За даними поліції, яка прибула на місце ДТП, воно сталося близько 20:45 на Січеславській Набережній. На тому місці не змогли розминутися Skoda і Honda. Попередньо, аварія трапилася, коли водій автомобіля Honda повертав в сторону стоянки. Чоловік не переконався в безпеці маневру і не пропустив водія Skoda, який їхав з боку порту річки.

Коли водій побачив що відбувається, змінити нічого не встиг, тож аварія таки трапилась. Skoda вилетіла на узбіччя та знесла все, що було поряд. Водій автівки Honda зміг зупинитись та машина нікуди не вдарилась. Поліція повідомляє, що постраждалих в аварії немає. Тож все завершилось добре, проте всі обставини ДТП вони ще з’ясовують.

А поки чекають на результати розслідування, вони нагадують всім водіям, що на дорозі слизько, а це означає, що потрібно бути якомога обережнішими під час водіння. Ми не можемо перебороти природу. Раніше аварії також траплялись, адже багато неуважних людей випускають щось із поля зору уваги, проте їх було набагато менше. А зараз все вкрите льодом. Тож ми просто не можемо це ігнорувати.

Нещодавно в місті трапилась ще одна аварія, розбилась вантажівка. Вона також вилетіла на дорогу, через що водій не встиг вчасно загальмувати. В тій аварії на щастя постраждали лише продукти, проте це не означає, що можна видихати з полегшенням та керувати автівкою, як заманеться.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео