Кабмін: зміни у 2021

Кабмін: зміни у 2021
128746 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відбулися нові призначення у кабінеті міністрів України. 13 січня Кабмін ухвалив декілька кадрових змін у складі державного апарату країни. Під час засідання було ухвалено трьох нових кандидатів на місця у парламенті. Олексій Кучер відтепер призначений головою Державної регуляторної служби України. Про це у соціальній мережі Facebook повідомляв Василь Мокан, який нині є представником уряду у парламенті. Призначення Кучера Олексія Володимировича Головою Державної регуляторної служби України відбулося лише після укладання з ним контракту щодо проходження ним державної служби на період дії карантину, впровадженого через розповсюдження вірусної хвороби COVID-19.

Також на сьогоднішньому засіданні членами кабінету міністрів України була обрана Уманець Ніна Дмитрівна на посаду заступниці Міністра молоді та спорту України. Ще одним новообраним кандидатом у державний апарат України є Шинкарюк Ігор Сергійович, який відтепер є заступником голови Закарпатської ОДА.

Нові призначення є продовженням тих, що відбулися на минулому засіданні кабінету міністрів. На якому впровадили призначення Артема Льозіна заступником Міністра культури та інформаційної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео