Знову новорічні жарти, або чому і хто залишив без зв’язку великий район Дніпровщини

Знову новорічні жарти, або чому і хто залишив без зв’язку великий район Дніпровщини
166432 ПЕРЕГЛЯДІВ

3 січня 2021 року якісь злочинці, особистість яких поки невідома, відрізали величезний шмат кабелю від Укртелекому. Це сталось у напрямку Першотравенськ-Покровське.

Компанія Укртелеком, якій належить ця лінія, відзначає, що кабельний колодязь був закритий сталевою і чавунною кришкою, а зверху засипаний землею. Але це не зупинило вандалів. В результаті жителі прикордонного з Донецькою областю смт Покровське і великий район Дніпропетровської області на деякий час залишилися без зв'язку. Монтерам Укртелекому довелося замінити 140 м кабелю для того, щоб відновити сполучення мешканців з іншими містами.

Жахливо в цій ситуації те, що цей випадок трапляється далеко не вперше. По рівню злочинності такого типу Дніпро наразі знаходиться на 1 місці із показником 2300 випадків за рік. В порівнянні з Києвом це майже в півтора раза більше. Адже в столиці таких випадків 1000. Хто і навіщо це робить правоохоронці намагаються з’ясувати. Адже так діло тривати не може. Ці дроти коштують не дешево та навіщо вони комусь, якщо їх використовують телефонні та мережеві компанії.

Невже хтось знову намагається посіяти паніку серед місцевого населення? Хоча поліція схиляться до версії, що це звичайні крадії, яким потрібні лише гроші.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео