Соціальна пільга 2021 рік. Який розмір в неї буде цього року та яким може бути граничний дохід?

Соціальна пільга 2021 рік. Який розмір в неї буде цього року та яким може бути граничний дохід?
75574 ПЕРЕГЛЯДІВ

ДПС відзначило, що як виявилось, кожен може зменшити відсоток податку, який сплачує державі. Наразі цей відсоток дорівнює 50% прожиткового мінімуму. Це встановлено законом України від 1 січня нинішнього податкового року. Закон прописаний в єдиному форматі для всіх, тож кожен може перейти на сайт та ознайомитись з ним.

ППС (податкову соціальну пільгу) завжди застосовується до доходу, який отримує кожен, хто працює на офіційному місці праці. Чому дорівнює ППС? Для працездатної особи на 1 січня звітного податкового року, він дорівнює помноженому на 1,4 та округленого до найближчих 10 гривень, проте не перевищуючому половину місячного прожиткового мінімуму.

Цього року він дорівнюватиме 1135 при звичайному доході та 3180 при граничному. В ДПС рекомендують уважно ознайомитись із правилами нарахування налогів на 2021 рік. Значних змін вони не зазнали, проте, хто володіє інформацію, той володіє Всесвітом. Якщо ви хочете, аби у вас не було жодних проблем, і все давалось легко, то краще заздалегідь перевіряти все.

А якщо ви маєте якісь питання, то їх можна поставити на сайті ДПС.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео