COVID-19 не назавжди, а Україна – вічна!

COVID-19 не назавжди, а Україна – вічна!
110532 ПЕРЕГЛЯДІВ

Було проведене екстрене засідання української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи. На порядку денному стояло питання: “Чи братиме Україна участь в зимовій сесії ПАСЕ 2021 року?” Проте рішення було майже одностайним, адже їхати потрібно.

Цього року через поширення пандемії засідання вирішили проводити у гібридній формі. Тобто частина країн, яка має можливість приїхати, буде допомагати в Страсбургу. А ті, хто не має такої можливості, залишаться вдома та спостерігатимуть дистанційно.

Представники всіх фракцій Верховної Ради, як і самі делегати впевнені, що данна поїздка піде на користь країні. Тож наша делегація поїде і братиме участь у міжнародному обговоренні питань!

"Україна потребує сильного голосу на міжнародному просторі. COVID-19 не назавжди, а Україна вічна", – такими словами поставила крапку у розгляді цього питання голова делегації Ліза Ясько.

Всі хвороби приходять і йдуть. Спочатку була епідемія грипу, тепер коронавірусу, а ще раніше чума і ще багато чого. Проте після них існує ціле життя, в якому перед людиною стоять ті самі питання, що й перед. Тож необхідно крокувати далі, не дивлячись ні на що.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео