Чернігівчани на повну готуються до нового року

Чернігівчани на повну готуються до нового року
43652 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тим часом поки встановлюють головну ялинку міста, яка буде сягати вісімнадцяти метрів і коштує 190 000 гривень, прикордонники разом з поліцією  затримали вантажівку з нелегально вирубаними новорічними красунями на величеньку суму. Ця подія сталась на ділянці відділу прикордонної служби "Гірськ" Чернігівського загону. Як повідомили в Державній прикордонні службі України, випадок прикордонники зафіксували напередодні ввечері.
Майже тисячу сосн намагалися вивезти з україни. Держкордоні служби зауважують що нелегальне перевезення лісових красунь цього року зафіксовані реально  рано, за тиждень до початку зими, не те що б до початку новорічних свят. За кермом автомобіля був громадянин україни, житель прикордоння, за лобовим склом кабіни транспортного засобу красувалися синьо-жовті прапорці, а на дверцятах виднілися смуги російського триколору, дивно, правда? Водій вантажівки повідомив правоохоронцям, що провозить лісопродукцію, але жодних дозвільних документів для перевірки надати не зміг. Під час огляду стало відомо, що закритий причеп був повністю заповнений соснами. В загальній сумі було виявлено 800 молодих хвойних дерев  без необхідного маркування.
Наразі сосни було вилучено представниками Нацполіції. Також у понеділок, 23 листопада, прикордонна служба Чернігівщини під час патрулювання  виявила понад 60 пеньків від зрубаних дерев та 203 колоди ділової деревини. Жодних дозвільних документів на проведення вирубки на місцевості немає також, тож прикордонники звернулись до Нацполіції.
Наразі дерева сосни вилучили представникам Нацполіції. Правоохоронці встановлюють всі обставини та вирішують питання щодо початку кримінального провадження за ст. 246 ККУ (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео