На Дніпропетровщині очікується різка зміна погоди

На Дніпропетровщині очікується різка зміна погоди
42567 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 30 вересня почнуться дощі, можливий сильний вітер, зниження температури. Така метеорологічна ситуація зумовлена південно-західним циклоном та його атмосферними фронтами, попереджає пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

За повідомленням синоптиків Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, на території області очікується зміна погодних умов — дощ, гроза, сильний вітер, місцями до штормових поривів.

30 вересня на Дніпропетровщині очікується хмарна погода. Вночі дощ, в західній половині області значний, вдень на всій території області значний дощ, гроза. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13, вдень 13-18 градусів тепла.
1 жовтня — хмарно з проясненнями. Вночі помірний, вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 9-14, вдень 15-20 градусів тепла.

Невеликі опади протримаються в регіоні до 4 жовтня, денна температура триматиметься в межах 21-23 градусів тепла, нічна — від 15 до 17 градусів.

До речі, як зазначає синоптик Наталка Діденко, 30 вересня в більшості областей України погода буде випробовувати голови, настрій та готовність до осінніх дорожніх заторів. Варто звернути увагу й на магнітні бурі, які заважатимуть до 1 жовтня.


Теги: погода,погіршення ,магнітні бурі,дощі,вітер, Дніпропетровщина

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео