Керівництво Криворізького залізорудного комбінату відмовилося виконувати вимоги страйкуючих шахтарів

Керівництво Криворізького залізорудного комбінату відмовилося виконувати вимоги страйкуючих шахтарів
19954 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гірники повернулися в шахту, наразі під землею продовжують протест 251 робітник. На межі зупинки шахти ПрАТ «Суха балка», повідомляє на своїй сторінці в соцмережі голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

Протести на Криворізькому залізорудному комбінаті тривають дев’яту добу. На жаль, діалогу між керівництвом та протестувальниками не вийшло. Перемовини були зірвані через категоричну відмову виконувати вимоги шахтарів.

«По головній вимозі протестувальників — підвищенню зарплати, було продемонстровано, що з шахтарями, як і раніше, рахуватися не будуть, — зазначив Михайло Волинець. — Отже вони не розуміють основної проблеми — бажання людей покращити якість життя».

Після невдалих перемовин гірники, які брали в них участь, повернулися в шахту. Деяких протестувальників довелося підняти на поверхню через погіршення стану здоров`я. Наразі під землею протестують 251 робітник.

Тим часом, під адміністрацією Криворізького залізорудного комбінату вночі розбили наметове містечко. Розпочалася безстрокова акція протесту родин та колег гірників КЗРК. До того ж, як повідомляє Михайло Волинець, на межі зупинки шахти ПрАТ «Суха балка», де працівники написали заяви про тиск з боку керівництва. Це сталося після того як адміністрація роздала список членів Незалежної профспілки гірників України керівникам дільниць та дала наказ виключити працівників підприємства зі складу профспілки.


Теги: шахтарі,Кривий Ріг,страйк,перемовини

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео