Плей-офф НБА: Майамі Хіт виходить в східний фінал: Леброн Джеймс допомагає Лейкерс виграти

Плей-офф НБА: Майамі Хіт виходить в східний фінал: Леброн Джеймс допомагає Лейкерс виграти
34409 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Майамі Хіт» вперше з 2014 року вийшли у фінал Східної конференції, перемігши в серії 4:1 над «Мілуокі Бакс» у Флориді. The Heat набирав очки з усього корту, оскільки шість гравців подвоїли двозначні числа і закріпили перемогу з рахунком 103-94. Вони не доходили до східного фіналу з тих пір, як шість років тому їх очолювали Леброн Джеймс і Дуейн Уейд.

Тим часом Джеймс набрав 36 очок за «Лос-Анджелес Лейкерс», обігравши «Х'юстон Рокетс» 2:1. Перемога з рахунком 112-102 в півфінальній серії Західної конференції, що складається з семи найкращих, дозволила Джеймсу встановити новий рекорд НБА - 162 перемоги в плей-офф за час, проведений за «Клівленд Кавальєрс», «Маямі Хіт» і «Лейкерс».

«Це говорить про те, що я грав з багатьма чудовими командами», - сказав Джеймс, який виграв два титули НБА за допомогою Heat і один з Cavaliers. «Це говорить про те, що я грав з багатьма відмінними товаришами по команді і деякими відмінними тренерами».

В іншій грі вівторка в Орландо «Бакс» пропустили травмованого Янніса Антетокунмпо, коли вони вийшли в плей-офф, не дивлячись на те, що в другій кампанії підряд набрали найбільшу кількість очок в регулярному чемпіонаті. Це означає, що тепер «Хіт» гратиме з діючими чемпіонами «Торонто Репторс» або «Бостон Селтікс» у фіналі Східної конференції. «Селтікс» лідирують в серії 3:2, їм для прогресу потрібна ще одна перемога.

На питання про вихід у фінал конференції вперше з тих пір, як подружня пара Уейд і Джеймс носили майку Heat, невеликий форвард Джиммі Батлер сказав: «Це дуже багато значить. Але це не моя мета. Це не мета моїх хлопців. Це не мета організації. Ми хочемо її виграти».

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео