Ольга Фреймут подолала коронавірус та розповіла про симптоми

Ольга Фреймут подолала коронавірус та розповіла про симптоми
21851 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ведуча та учасниця танцювального шоу "Танці з зірками 2020" Ольга Фреймут подолала коронавірус. За словами телеведучої, хвороба підступна та має декілька облич.
Після двотижневого лікування, Ольга Фреймут повідомила, що отримала негативний тест на коронавірус. На своїй сторінці Instagram вона зізналася, які симптоми хвороби були в неї, цього вимагали її підписники. Ведуча розповіла, все починалося з сильної мігрені, виломлювало все тіло, здавалося ніби лежить під вантажівкою. А потім піднялася температура, тож Ольга відразу зробила тест на COVID-19, результати були позитивні.
Ведуча зазначила, найстрашніше в коронавірусі -підступний індивідуальний підхід. Вона не відчувала запахів та не могла їсти декілька днів. Хвороба занурилася її в апатію. Ольга багато пила води і вживала вітамін С.
Варто зауважити, партнер по танцях Ольги Фреймут в шоу "Танці з зірками" Ілля Падзина теж повідомив про третій негативний тест на коронавірус. Шоу зірки не покинули, а тренувалися у заміському будинку телеведучої.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео