На криворізькому промисловому підприємстві затримано банду крадіїв

На криворізькому промисловому підприємстві затримано банду крадіїв
21784 ПЕРЕГЛЯДІВ

До складу злочинного угруповання входило сім осіб, серед яких був і співробітник комбінату. Крадії виносили з території метал, паливно-мастильні матеріали, кабельно-провідникову продукцію. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Як з`ясували слідчі, організатором групи став 33-річний місцевий мешканець, який і залучив до злочинів працівника підприємства, що значно полегшив «завдання» крадіям. Чоловік координував дії злочинців, направляв патрулі охорони в інші місця, аби злодії могли безперешкодно перебувати на території комбінату. Ще п`ятеро учасників угруповання виконували ролі вантажників та водіїв.

«2 вересня правоохоронці Покровського відділення поліції спільно з місцевою прокуратурою провели ряд обшуків на території підприємства, — повідомляють у поліції.Поліцейські вилучили понад 50 залізничних накладок, майже півтори тонни дизельного палива, вантажні та легкові автомобілі, кабельно-провідникову продукцію та знаряддя злочину: газові балони, різаки, промислові ножиці та інші засоби для демонтажу металевих конструкцій».

Наразі усіх учасників банди затримано, триває перевірка їхньої причетності до інших правопорушень. Сума збитків, завданих підприємству, поки встановлюється.

Теги: Кривий Ріг,крадіжка,злочинне угруповання

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео