У серпні в судах Дніпропетровщини виявлено майже пів тисячі заборонених предметів

У серпні в судах Дніпропетровщини виявлено майже пів тисячі заборонених предметів
22371 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відвідувачі судових засідань несуть із собою не тільки ножі, а й леза та викрутки. Наразі в регіоні вже 14 органів судової влади охороняються співробітниками обласного управління Служби судової охорони.

За повідомленням пресслужби Теруправління Служби судової охорони Дніпропетровської області, більшість заборонених предметів, з якими відвідувачі намагалися пройти до суду впродовж серпня, становлять ножі — 238 одиниць. Далі за рейтингом вироби сльозогінної та дратівливої дії (газові балончики) — 120 одиниць, а також пристрої для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею — 55 одиниць. Серед «знахідок» були й електрошокери, викрутки, канцелярський ніж, лезо та навіть гребінець з металевим наконечником. Усі предмети вилучені співробітниками Служби судової охорони, які забезпечують пропуск осіб до суду, підтримують громадський порядок і безпеку.

У Службі нагадують, що забороняється вхід до приміщень суду осіб:
— з ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння;
— з тваринами;
— з вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів із гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної (сльозоточивої чи дратівної) дії.
— з легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами;
— з колюче-ріжучими предметами;
— з валізами, господарськими сумками, пакетами великих розмірів. (600х400х200мм).

Теги: охорона судів,заборонені предмети,служба судової охорони, Дніпропетровщина

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео