В Маріуполі спецпризначенці викрили наркоторгівця

35394 ПЕРЕГЛЯДІВ

Молодик влаштувався «кур’єром» амфетаміну та розповсюджував його методом закладок. Незаконну діяльність зловмисника припинили бійці роти поліції особливого призначення ГУНП в Донецькій області. Вилучено близько 25 грамів наркотичної речовини.
Під час несення служби бійці спеціальних сил поліції звернули увагу на невідомого, який явно нервував, побачивши поліцейських.
Поліцейські з’ясували, що хлопець розповсюджував амфетамін методом закладок. Саме під час реалізації чергової партії наркотику його було викрито. Для вилучення забороненої речовини та документування злочину на місце виїхала слідчо-оперативна група.
Встановлено, що підзаробити гроші місцевий мешканець вирішив незаконним способом. Знайшов «боса» в інтернеті, а «завдання та звітність» про виконану роботу передавав за допомогою месенджера.
Закладки з амфетаміном чоловік залишав у непримітних місцях. За кожну наркотичну схованку отримував гонорар, який нараховувався на банківську картку.
В день, коли незаконні дії зловмисника було викрито, він вже встиг реалізувати одне наркозамовлення, на черзі було ще більше чотирьох десятків таких наркотичних тайників.
Загалом поліцейські вилучили 43 згортки з амфетаміном, загальною вагою близько 25 грамів.
Все вилучене направлено на експертизу.
За вказаний фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції
Донецькій області

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео