Культивація єдності разом із партією "Факел"

Культивація єдності разом із партією "Факел"
40605 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лідер партії Харпак Владислав виступає за єдність і розвиток України :

Україна – велика країна з дуже неоднорідним населенням за національністю, переконаннями, мораллю, життєвим досвідом.

Між нами є багато відмінностей, глибоко вкорінених у минулому. Погляд на нашу історію та сьогодення в різних куточках країни – різний. Це потрібно зрозуміти та прийняти. Адже певні сили цілеспрямовано використовують наші відмінності, щоб сіяти розбрат поміж українцями. Політики недалекоглядно роблять це, щоб сегментувати електоральне поле та забезпечити собі базу політичного рейтингу.

Наслідки печальні: українці витрачають на внутрішні протистояння значно більше соціальної енергії, ніж на творення свого сьогодення та майбутнього. Ми зациклені на пустих суперечках, питаннях минулого, перерозподілом власності та грошових потоків, пошуку винних.

Ми часто чуємо: «В єдності – сила народу. Боже, нам єдність подай».

Але не розуміємо, як і довкола чого можна об’єднати українців?

Передусім, навколо загальнолюдських цінностей, в основі яких лежать любов, сім’я, взаємоповага, намагання полегшити життя ближнього. Ці поняття близькі кожній людині, яка живе у будь-якому куточку нашої країни і цілому світі.

І друге – це єднання навколо роботи та успішних прикладів її виконання. Гонитва за примарним щастям американського чи європейського зразка, за моделлю буття, , нав’язаною нам вустами політиків та новомодних блогерів, призвела до того, що суспільство перестало поважати людську працю як таку. Робітничі професії стали не модними, низькооплачуваними, не помітними для прикладу підростаючим поколінням.

Але чого варті блогери і чиновники без роботи двірника, слюсаря, медсестри? Тож, очевидно, наскільки все є взаємопов’язаним, залежним одне від одного. І саме навколо цих життєво важливих акцентів потрібно об’єднувати країну.

Тільки взаємоповагою і взаємною відповідальністю ми можемо зупинити деградацію соціальних цінностей та норм,повідомляє fa.org.ua

Теги: Політична партія "Факел" ,Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,політика
Автор: News Ukraine

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео