«Київського терориста» захоплено живим

«Київського терориста» захоплено живим
21752 ПЕРЕГЛЯДІВ

За даними заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, терориста, що захопив відділення банку в бізнес-центрі «Леонардо», затримано живим. Терорист нічого не підірвав, зате представився журналістам під час прямого ефіру Святим Духом.
Заступник очільника МВС Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook, що терорист, котрий намагався шляхом захоплення приміщення банку в БЦ «Леонардо» вимагати 40 тисяч гривень та прямий ефір на українському телебаченні, затриманий живим. «Вибуху не відбулося. На місця працюють вибухотехніки. Далі суд і тривале тюремне ув’язнення», - додав колишній нардеп.
До цього Геращенко заявив, що терористом є громадянин Узбекистану Сухроб Карімов, та назвав його «психічно неврівноваженою особою». Керівництво операцією із затримання, за словами Геращенка, здійснювала Служба безпеки України, зокрема, підрозділ «Альфа».
Під час спілкування із журналістами, він представився Святим Духом та заявив, що у світі нема ніякого президента, адже президент не захистив жодного громадянина.
Терорист погрожував підірвати будівлю, усіх, хто в ній знаходився, оперативно евакуювали. У відділенні банку добровільно лишилася його керівниця.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Антон Геращенко, боротьба з тероризмом
Автор: News Ukraine

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео