Еміль Арутюнян: меценати спільними зусиллями влаштували дітям з особливими потребами веселий пікнік на природі

Еміль Арутюнян: меценати спільними зусиллями влаштували дітям з особливими потребами веселий пікнік на природі
60635 ПЕРЕГЛЯДІВ


Діти з особливими потребами заслуговують на особливе ставлення. Це стосується не лише необхідності матеріальної допомоги чи сприянню у лікуванні. Часто для того щоб зробити їх щасливими, достатньо приділити увагу і дружньо поспілкуватися. Саме цим займаються дніпровські волонтери і меценати Еміль Арутюнян, Олександр Петровський та їхні друзі та однодумці. Наприклад, нещодавно, користуючись хорошою погодою, ці відомі дніпровські підприємці і меценати запросили на пікнік дітей зі спеціалізованого будинку-інтернату.

Пікнік для вихованців будинку-інтернату для дітей з особливими потребами від Арутюняна Еміля Карленовича


У будинку-інтернаті для дітей з особливими потребами міста Дніпра постійно проживає велика кількість вихованців з різними діагнозами та життєвими історіями. Та все вони радіють, коли бачать своїх дорослих друзів – підприємця Еміля Карленовича Арутюняна, президента Благодійного фонду «Солідарність» Олександра Петровського та їхніх помічників та однодумців. Вони є завжди очікуваними гостями в інтернаті не лише тому, що постійно надають хорошу матеріальну допомогу, але у першу чергу завдяки тому добру, яке приносять своїм юним підопічним.
Цього разу Еміль Арутюнян, Олександр Петровський, віце-президент «Солідарності» Яна Іванілова разом з іншими небайдужими дорослими запросили дітей з інтернату на пікнік. Для дітей створили приємну атмосферу, де можна поласувати смачними гостинцями, які принесли відвідувачі, подихати свіжим повітрям та поспілкуватися на різноманітні теми. Пікнік відбувся на подвір’ї будинку-інтернату, добре обладнаному для активного відпочинку. Продукти харчування і готові смачні страви надав ресторан «Ікра», засновником якого є один з головних ініціаторів ідеї Еміль Арутюнян. А співробітники ресторану особисто долучилися до приготування та сервірування страв, щоб пікнік виглядав урочисто і запам’ятався дітям надовго. Спеціально для цієї події на подвір’ї інтернату накрили столи, влаштували музичний супровід, підготували куточок з прохолодними напоями, а професійні кухарі приготували піцу і суші.
Усі дорослі, які підготували пікнік та брали у ньому безпосередню участь, відзначили, що атмосфера серед усіх учасників панувала легка і невимушена, діти могли поставити гостям питання, що їх цікавили, та дізнатися багато цікавого. У свою чергу, і Еміль Арутюнян, і Олександр Петровський, а також віце-президент «Солідарності» Яна Іванілова та керуюча рестораном «Ікра» Олена Татьянченко зізналися, що їм дуже приємно кожного разу відвідувати цей заклад. Діти, які проживають і виховуються там, дуже позитивні та щирі. Вони завжди готові до спілкування та нового досвіду.

Еміль Карленович Арутюнян : Плани на майбутнє


За словами Еміля Карленовича та представників фонду «Солідарність», попереду у них та дітей з інтернату ще чимало спільних і цікавих подій.

Волонтери і меценати завжди із задоволенням відвідують вихованців закладу на всі свята, дарують подарунки. Діти завчасно готуються до приїзду гостей, готують цікаву розважальну програму, замовляють подарунки. Цього разу нових зустрічей очевидно теж не доведеться чекати довго.
Говорячи про допомогу дітям, варто згадати не лише інтернат для дітей з особливими потребами, але й інші виховні та медичні заклади, що отримали допомогу сумісно від Еміля Карленовича та фонду «Солідарність». Це зокрема, Придніпровський будинок маляти, де силами меценатів був зроблений повноцінний ремонт. Неодноразово допомога надавалася онкологічному відділенню у лікарні імені Мечникова, що є провідним медичним закладом на Дніпропетровщині, який приймає найскладніших пацієнтів регіону.

Теги: Еміль Карленович Арутюнян,Арутюнян Еміль Карленович

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео