Поліція Донеччини продемонструвала Генеральному прокурору України технології безпеки

38429 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Сьогодні, 24 червня, під час робочого візиту в Маріуполь Головне Управління Національної поліції в Донецькій області відвідала Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова. Поліцейські презентували делегації роботу інтелектуальної системи безпеки UASC, туристичної поліції, кінологічного центру поліції Донеччини.

Керівництво поліції області взяло участь у координаційній нараді Генерального прокурора з представниками правоохоронних органів Донецької області. Учасники зустрічі обговорили специфіку розслідування злочинів в умовах збройного конфлікту.

У ході візиту на Донеччину Ірина Венедіктова ознайомилася з тим, як організована в регіоні робота поліції та інших силових підрозділів – Національної гвардії, ДСНС, прикордонної і міграційної служб, сервісного центру МВС. Керівник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин повідомив про стан оперативної обстановки і використання новітніх інформаційних технологій.

Поліцейські продемонстрували керівництву Офісу Генерального прокурора України роботу Єдиного аналітичного сервісного центру (UASC). Зокрема гості ознайомилися з можливостями інтелектуальних відеокамер, яких сьогодні на Донеччині понад 200.

Генеральному прокурору було представлено озброєння і спецтехніку, що використовує поліція для служби в зоні операції Об’єднаних сил. Свою майстерність також показали службові собаки з кінологічного центру поліції.

Ірина Венедіктова відзначила роботу поліцейських під час збройного конфлікту. Генпрокурор відвідала музей поліції Донеччини і разом із працівниками поліції поклала квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

 

Відділ комунікації поліції

Донецької області

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео