Стали відомі імена авторів позовних заяв проти Зеленського

Стали відомі імена авторів позовних заяв проти Зеленського
34155 ПЕРЕГЛЯДІВ

До КАСУ 24 травня надійшла ще одна позовна заява щодо скасування Указу Президента Зеленського про розпуск Верховної Ради. А також призначення дострокових виборів до українського парламенту.

Позивачем виступив Хілько Андрій Анатолійович. Місяць тому саме цій людині було відмовлено в іншому позові, Хілько намагався через суд скасувати реєстрацію тоді ще кандидата в Президенти України Володимира Зеленського. 

Про самого Хілько відомо небагато, він є співзасновником Громадської організації “Українська асоціація акціонерів” та декількох комерційних підприємств в місті Києві.

Позовна заява була зареєстрована в суді та вже призначено склад суду. Наступні процесуальні дії поки що невідомі. За день до цього, подібна позовна заява була подана Гладчуком Вадимом Федоровичем та також зареєстрована в Касаційному адміністративному суді України.

 

 

Представники ЦВК в свою чергу зазначили, що жодне рішення суду не зможе зупинити вже розпочатий виборчий процес, який фактично стартував із дня видання указу новообраного Президента України.

Читайте також: Українці підтримали відставку Зеленського

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео