БК "Дніпро" підписав форварда

БК "Дніпро" підписав форварда
34845 ПЕРЕГЛЯДІВ

Баскетбольний клуб "Дніпро" продовжує комплектувати склад перед початком нового сезону Суперліги. Нагадаємо, першим новачком команди став американець Генрі Дугат, який грав в Україні за "Будівельник" та став MVP сезону 2017-18.

Керівництво клубу та тренерський склад на чолі з Денисом Журавльовим продовжили контракти з Дмитром Глєбовим, Олександром Сізовим та Анатолієм Шунделем. Нагадаємо, що Глєбов в чемпіонаті Суперліги в сезоні 2018/2019 за 26 хвилин гри на майданчику в середньому набирав по 9 очок, 4,8 підбирання та 4,3 передачі. Загалом Дмитро провів 26 поєдинків. Анатолій Шундель проводив на майданчику в середньому по 21 хвилину. За цей час він набирав 7,8 очка, робив 2,5 підбирання і майже 2 асисти за гру. Загалом провів 40 матчів у сезоні.

Статистика Сізова - 5,5 очок, 3,7 підбирання і майже 2 передачі. Також Сізов став у складі "Дніпра" чемпіоном Суперліги 3х3. А от другий новачок команди - Ігор Чумаков. Форвард минулий сезон провів у "Черкаських мавпах". В середньому він набирав в чемпіонаті Суперліги 7,2 очка, та робив майже 4 підбирання. Зіграв 31 поєдинок. Додамо, що за свою кар'єру Чумаков пограв за "Донецьк", "Ферро-ЗНТУ", "Миколаїв", "Черкаські Мавпи", польський "Старт" і австрійський "Фюрстенфельд". Загальні збори до сезону "Дніпро" почне в кінці липня.

Читайте також:Дніпряни основа збірної з баскетболу 3х3

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео