Дніпряни основа збірної з баскетболу 3х3

Дніпряни основа збірної з баскетболу 3х3
90650 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збірна України з баскетболу 3х3 вийшла у фінальну частину Чемпіонату Європи 2019 року. На кваліфікаційному турнірі, який вперше в історії проходив в нашій країні, баскетболісти провели два поєдинки.

Відзначимо, що у складі чоловічої збірної України — три представники баскетбольного клубу "Дніпро": Максим Закурдаєв, Андрій Кожем’якін, Олександр Сізов та гравець БК "Миколаїв" Антон Давидюк. У першому поєдинку з боснійцями українці зі стартових хвилин матчу захопили ініціативу.

Відкрив рахунок у грі Олександр Сізов. Спочатку форвард закинув одноочкову спробу, а після цього додав з-за дуги. Збірна Боснії та Герцеговини перші бали набрала лише у середині другої хвилини гри. Після цього українці ще більше розвинули перевагу та зняли питання щодо переможця у грі. Добре проявив себе одноклубник Сізова – Максим Закурдаєв, який спочатку реалізував ефектний кидок після проходу, а після цього ще додав дві поспіль влучні дальні спроби. Остаточний рахунок 20:14.

У другому матчі українці зустрілись з міцною командою Хорватії. Суперники одразу нав’язали жорстку боротьбу і нашим баскетболістам довелось наздоганяти. Тільки-но українці урівноважили становище, суперники підключили дальні кидки, за допомогою яких знову відірвалися. Ситуацію вирівняв ривок українців 5:0. Однак агресивний пресинг балканців все ж дозволив їм вирвати перемогу. 16:18. Втім, результат суттєвого турнірного значення для господарів не мав. Збірна України автоматично отримала місце в фінальному турнірі чемпіонату Європи. Нагадаємо, що він стартує в угорському Дебрецені з 30 серпня по 1 вересня.

Читайте також: Вітрильний спорт

 

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео