У Дніпрі відбудеться четвертий інноваційний ракетно-космічний турнір

У Дніпрі відбудеться четвертий інноваційний ракетно-космічний турнір
61244 ПЕРЕГЛЯДІВ

30 команд із Дніпра, Харкова та Києва змагатимуться за призовий фонд у 25 000 грн та можливість не лише збудувати ракету на базі Noosphere Engineering School коштом громадської організації “Асоціація Noosphere”, а й запустити власну розробку на спеціалізованому полігоні.

Ініціатор турніру Star Track та засновник громадської організації Макс Поляков відзначає, що з кожним роком кількість учасників зростає.

“Це дає підстави ствердитися в думці, що ми на правильному шляху. Залишається сподіватися, що якість заявлених проєктів не поступиться їх кількості”, - каже Поляков.

7 конкурсних напрямків турніру спрямовані на відображення реальної потреби ринку суборбітальної ракетної техніки та окремих її складових. 

До участі допускаються студенти, аспіранти навчальних закладів, молоді вчені та ентузіасти ракетної техніки. Презентацію чергового пуску “Студентської ракети” заплановано на 4 листопада.

Оцінити проєкти конкурсантів зможуть усі охочі: подія відкрита для глядачів. Турнір відбуватиметься за адресою: м. Дніпро, вулиця Наукова, 13, 9 корпус ДНУ ім О. Гончара. Початок о 10 годині 2 листопада. 

Довідка:

Вперше Star Track пройшов у грудні 2017 року. Тоді змагалися 7 команд. У 2018 році за ініціативою громадської організації “Асоціація Noosphere” та її засновника Макса Полякова конкурс проводили двічі - за участі 10 та 13 команд відповідно.

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео