СК “Прометей” поступився в очному протистоянні своїм головним переслідувачам - БК “Дніпро”

СК “Прометей” поступився в очному протистоянні своїм головним переслідувачам - БК “Дніпро”
174608 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпровське дербі, битва лідерів, центральний матч туру та принципова зустріч суперників. Саме такі заголовки з’являлись у ЗМІ напередодні поєдинку між СК “Прометей” та БК “Дніпро”. Нагадаємо, що в першому колі баскетбольної Суперліги дебютант переміг дніпрян на їх власному майданчику, але цього разу підопічні Журавльова дотисли суперника. Рахунок на табло - 93:99.

Надмотивовані баскетболісти БК “Дніпро” зі стартових хвилин захопили ініціативу в матчі, можливо, відігравши свої найкращі 2 періоди у сезоні. Свисток на екваторі зустрічі зафіксував рахунок 40:56 — на користь баскетболістів Журавльова. А максимальна перевага дніпрян у першій половині становила 24 очки.

Гості перегравали СК “Прометей” майже за всіма статтями. Більше влучаючи з гри, з периметру та з лінії штрафного кидка. При цьому БК “Дніпро” виборов на 7 підбирань більше за підопічних Муйжнієкса: 25 проти 18 у кам’янчан.

"Наприкінці 2-ої чверті ми почали приходити до тями. Почали грати в захисті та приймати вірні рішення в нападі. Третю чверть взагалі провели на відмінно", - пояснює головний тренер СК “Прометей” Карліс Муйжнієкс.

Після великої перерви “Прометей” вибухнув зливою нестримних кидків, влаштувавши справжню навалу на кошик опонентів.

Перед останнім періодом господарі паркету відставали від дніпрян лише на 1 очко. За 5 хвилин до завершення матчу вони переважали БК “Дніпро” на 8 очок. Однак надалі гравці СК “Прометей” не спромоглися втримати перевагу.

"У другій половині ми витратили дуже багато енергії, щоб відігратися. На останні 5 хвилин зустрічі у нашої команди просто не вистачило сил продовжувати грати у швидкому темпі", - каже гравець СК “Прометей” Ренді Кулпеппер.

У вирішальні моменти БК “Дніпро” знайшов ключі до редутів суперника, дотиснувши СК “Прометей”.

"Ми зуміли зупинити м'яч на периметрі. Ми домоглися промахів суперників. Лідери “Прометея” без відпочинку довго провели на майданчику. У комплексі всі ці аспекти позначилися на підсумковому рахунку", - каже головний тренер БК “Дніпро” Денис Журавльов.

Наразі обидві команди ділять лідируючу сходинку турнірної таблиці Суперліги з 20 очками в активі.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео