Петровський Олександр Володимирович: діти з інвалідністю також мають долучатися до культурного та творчого життя України

Петровський Олександр Володимирович: діти з інвалідністю також мають долучатися до культурного та творчого життя України
163430 ПЕРЕГЛЯДІВ

У черговий раз відомий український меценат Олександр Володимирович Петровський довів, що його благодійна діяльність спрямована не лише на матеріальну допомогу, але й на розвиток культурного і соціального життя.

Один з напрямів – творчий розвиток дітей з інвалідністю та сиріт.

Нещодавно вихованці дитячого будинку у Дніпрі отримали колосальні враження від перегляду вистави «Агентство дитячих мрій». Її спеціально для маленьких мешканців дитбудинку провели учасники дитячої театральної студії «Грай та мрій». Спектакль має дуже глибокі смисли: він розповідає про проблему корисного ставлення у людей один до одного у нашому суспільстві. Після вистави актори та глядачі могли обговорити її, поспілкуватися на важливі та актуальні соціальні проблеми.

Найбільш важливою є навіть не виховна функція таких заходів.

Олександр Петровський, який від власного імені та від благодійного фонду «Солідарність» організував цю цікаву зустріч, впевнений: діти з інвалідністю, яких чимало у Дніпровському дитячому будинку, повинні якомога раніше залучатися до культурного життя України, щоб надалі стати повноцінною і корисною частиною соціуму.

Подібні зустрічі як ніщо інше допомагають реалізувати цей задум.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: ВПЮ

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео