За перший квартал козятинський ЦНАП надав майже 11 тисяч послуг

За перший квартал козятинський ЦНАП надав майже 11 тисяч послуг
19444 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже шість років Центр надання адміністративних послуг у Козятині працює для городян та жителів Козятинського району. Це шлях покращення рівня якості обслуговування відвідувачів, удосконалення матеріально-технічної бази, підвищення кваліфікації працівників ЦНАП. Для послуг громадян комфортні, просторі, сучасно оформлені приміщення, комп’ютерне, технічне і програмне оснащення, доступ до різних баз даних.

На сьогоднішній день ЦНАП у м.Козятині надає 358 адміністративних послуг. За І квартал 2020 року через Центр надано 10 907  адміністративних послуг.

-      Надано понад  22 800 консультацій, які  надаються не лише при особистому звернені громадян, а й за допомогою засобів телефонного зв’язку, - зазначила начальник  Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк. - За надання адміністративних послуг до місцевого бюджету територіальної громади за І квартал 2020 року зараховано близько 339 тис. грн.

Керівництво міської ради докладає максимум зусиль і фінансового сприяння для поліпшення умов праці та прийому громадян у Центрі надання адміністративних послуг.

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео