Черговий удар по криміналу на Миколаївщині: місцеве СБУ на чолі із Віталієм Герсаком прикрило «лавочку» із незаконного видобутку корисних копалин!!! Хто наступний…

Черговий удар по криміналу на Миколаївщині: місцеве СБУ на чолі із Віталієм Герсаком прикрило «лавочку» із незаконного видобутку корисних копалин!!! Хто наступний…
18761 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як не новина, так Миколаївська область – центр криміналітету, саме так описав свого часу Президент України Володимир Зеленський. Незабаром цей регіон будуть називати одним із найблагополучніших, адже призначений у вересні 2019року керівник СБУ Віталій Герсак прикладає максимум зусиль аби побороти злочини кримінальних авторитетів у даній області.

Цього разу Віталій Анатолійович із підпорядкованим йому управлінням СБУ Миколаївщини знову завдав нищівного удару по злочинності регіону. Він діє чітко виконуючи вказівки керівництва Держави та Служби безпеки України, а головне в рамках чинного Законодавства. Так, у ході забезпечення сталого функціонування об’єктів критичної інфраструктури у сфері надрокористування регіону щодо протидії загрозам у сфері економічної безпеки, в рамках кримінального провадження зареєстрованого за ознаками ч. 2 ст. 240 КК України, викрито протиправний механізм, спрямований на виснаження державних природних ресурсів шляхом порушення норм чинного Законодавства у сфері видобування корисних копалин.

Віталій Герсак встановив, що службові особи одного з кар’єрів, який розташований у Первомайському районі, зловживаючи службовим становищем здійснюють незаконний видобуток корисних копалин без фіксації об’ємів в маркшейдерській документації з ухиленням від сплати податків та інших обов’язкових платежів. Відповідно 3 квітня цього року з метою недопущення подальшого здійснення незаконного видобутку корисних копалин, на підставі відповідної ухвали суду - співробітниками УСБУ в Миколаївській області накладено арешт на техніку, яка використовувалась під час незаконного видобутку сировини на кар’єрі.

Варто відзначити, що це вже не перший за крайній тиждень судовий арешт майна, що використовувалось для злочинних діянь. Нещодавно ЗМІ вже повідомляли, що також під керівництвом Герсака та прокуратурою було викрито підпільний цех ТОВ "МІГ - НАФТА". У ході слідчих дій вилучили 150 тон дизельного палива, 100 тон бензину, 20 тон бензино-лігроїнової фракції, металеві ємкості від 3 до 75 метрів кубічних, 14 автозаправних колонок та обладнання для виготовлення паливно-мастильних матеріалів, що оцінюється орієнтовно у 8млн.грн. Відповідно, по цій справі було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 ККУ. А 28 березня майно було заарештоване згідно судового рішення. Давно є  зрозумілим те, що цей бізнес пов’язаний з добре відомим кримінальним авторитетом на прізвисько «Мультик», Михайлом Титовим.

Центральне керівництво СБУ і місцеве населення відзначають, що з призначенням на посаду керівника СБУ Миколаївщини  Віталія Герсака в області ведеться не показова, а реальна боротьба із криміналітетом, нарешті усі хто повинен, отримає по заслугах.   

  https://www.youtube.com/watch?v=cVnPp29Nhlw

 

 

Теги: СБУ Миколаївщини ,Віталій Герсак ,Володимир Зеленський ,Служба безпеки України,кримінал ,злочин

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео