Підозрюваний у розбійному нападі на магазин перебуватиме під вартою

Підозрюваний у розбійному нападі на магазин перебуватиме під вартою
25036 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням Артемівської місцевої прокуратури чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном,  поєднаний із насильством та погрозою застосування такого насильства, з проникненням у інше приміщення, вчинений особою, яка раніше скоїла розбій та бандитизм) КК України, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у лютому 2020 року зловмисник, нещодавно звільнившись з місць позбавлення волі, де відбув 16-річне покарання за низку злочинів, скоїв розбійний напад на продавця продуктового магазину у с. Опитне.
 
Заховавши обличчя під маскою, нападник вдарив жінку ножем у плече та вимагав грошові кошти. Коли потерпіла, побоюючись за своє життя та життя доньки, яка також знаходилась у торговій залі, вказала на місцезнаходження каси, де нападник забрав 520 грн готівки, а з прилавку - продукти харчування і спиртні напої та з місця злочину зник. Загальна сума шкоди, завданої власнику магазину, склала 911 грн.
 
Досудове розслідування триває.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео