У Києві відкрилась виставка авторських сумок Олесі Сахро.

У Києві відкрилась виставка авторських сумок Олесі Сахро.
37521 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 березня 2020 року у Центрі Української Культури та Мистецтва розпочала свою роботу виставка авторських сумок «Витончена емоція» Олесі Сахро, всесвітньо відомої майстрині художньої вишивки з Коломиї, що на Івано-Франківщині, котра успішно підкорює серця вибагливої європейської публіки. Окрім сумок експозицію довершують, також, вишиті у авторській техніці картини майстрині.

Відкриття розпочалося із вітальних слів Світлани Долеско – Генерального директора Центру, котра поділилася враженнями щодо творчості пані Олесі, а також розповіла про знайомство й особисті стосунки з майстринею.

 

Олеся Сахро, в свою чергу, відповідаючи на запитання гостей виставки, розповіла про своє дитинство, шлях до успіху, поділилася процесом створення сумок та розказала, що надихнуло її на створення авторської техніки вишивки.

 

Урочиста частина продовжилася оглядом експозиції, спілкуванням та фотографуванням із пані Сахро.

Виставка «Витончена емоція» триває до 28 березня 2020 року включно.

Олеся Сахро винайшла свою унікальну техніку художньої вишивки, котру успішно застосовує в своїх творах. Кожна сумка окремо –  це яскравий, унікальний, впізнаваний та ні на що не схожий витвір мистецтва. Так, як жодну неможливо відтворити повторно - сумки пані Олесі для вишуканих, сміливих та впевнених у собі жінок, котрі воліють бути неповторними. На сьогоднішній день вишиті картини пані Олесі, обрамлені у фурнітуру, зберігаються у приватних колекціях найвідоміших людей світу, а також підкорюють подіуми модних показів Європи.

Запрошуємо Вас на зустріч з прекрасним!

Ласкаво просимо! Вхід вільний!

Aдреса:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. Конт
рактова площа (вихід із метро в бік Верхнього і Нижнього Валів).

Час роботи виставкових залів із 5 по 28 березня:
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00; Сб.-Нд. – 10:00 – 18:00.
Із питань акредитації ЗМІ на заходи в межах виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел. 097-982-27-83.

 

 

Теги: виставка,мистецтво

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео