У Києві відкрилась виставка бісерного мистецтва

У Києві відкрилась виставка бісерного мистецтва
38572 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 березня 2020 року в будинку Центру Української Культури та Мистецтва розпочала свою роботу VIII Всеукраїнська виставка «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра», що триватиме до 22 березня включно!

Урочисте відкриття розпочалося з вітальних слів Світлани Долеско – засновниці проекту. Наталія Ребрик (учасниця виставки, майстриня з вишивки бісером, Лауреат міжнародної премії ім. Гулака-Артемовського) виконала в подарунок гостям українську народну пісню.


Ще одним сюрпризом для гостей стала презентація колекції народних прикрас та головних уборів «Узори моєї України» від народного колективу-студії «Бісерне сяйво» (керівник – Людмила Ровинська). Вихованці студії в форматі дефіле продемонстрували етнічні українські аксесуари.


У межах відкриття для гостей та майстрів-учасників проекту відбулася презентація книги «Бісерні прикраси Карпатського краю» від авторки видання Марії Чулак, чиї роботи також представлені в експозиції.


VIII Всеукраїнська виставка «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра» уже вкотре збирає талановитих майстрів із усієї України, демонструє творчість сучасних українських майстрів, сприяє розвитку й популяризації мистецтва роботи з бісером.
Під час проекту на відвідувачів чекає неймовірне розмаїття бісерних виробів від понад 40 українських майстрів, екскурсії та майстер-класи. А також, конкурс «Бісерна розкіш», у якому кожен відвідувач стає членом журі, проголосувавши за накращих майстрів.
Ласкаво просимо! Вхід вільний!

Aдреса:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. Контрактова площа (вихід із метро в бік Верхнього і Нижнього Валів).

Час роботи виставкових залів із 4 по 22 березня:
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00; Сб.-Нд. – 10:00 – 18:00.
(8 березня – вихідний).

Графік майстер-класів –на сайті www.dolesko.com.
Попередній запис – обов’язковий

Із питань акредитації ЗМІ на заходи в межах виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел. 097-982-27-83.

Теги: виставки,бісерне мистецтво

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео