Поліцейські Донеччини взяли участь у турнірі з крос фіту серед представників силових структур «Звитяга ВМС-9»

36267 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Маріуполі відбувся9-й відкритий турнір Військово-морських сил Збройних Сил України з кросфіту. За результатами змагань команда поліцейських увійшла до трійки лідерів, виборовши «бронзу».

29 лютого у спортивних змаганнях мірялися силами спортсмени з Військово-морських сил, Сухопутних військ, Державної прикордонної служби, Служби безпеки, Національної поліції та Національної гвардії України. Турнір відбувся в рамках проекту UANavy Sport, створеного для координації зусиль народу України та українців з-за кордону для допомоги військовослужбовцям та підрозділам Військово-морських сил Збройних Сил України.

Ці змагання проводяться з метою подальшого розвитку та популяризації кросфіту, підвищення спортивної майстерності учасників та видовищності кросфіту як спортивної дисципліни, що динамічно розвивається, виявлення найсильніших спортсменів для формування спортивних збірних команд різного рівня, а також популяризації здорового способу життя.

Турнір, започаткований 5 років тому, вдруге проводиться в Маріуполі. Цьогоріч кількість команд-учасників з усієї України значно збільшилася порівняно з минулим роком - до 20.

Поліцію Донеччини представили заступник начальника відділу управління кадрового забезпечення Олександр Джуган та спецпризначенець з позивним «Лаврик».

Змагання складалися з трьох комплексів вправ(трьох етапів). Участь у них взяли чоловіки, в командах по два спортсмени, та жінки, які виступали індивідуально.

Перший комплекс складався з двох вправ, які потрібно було зробити з максимальною кількістю повторів. Це – станова тяга штанги вагою 180 кг для чоловіків та 60 кг для жінок, а також бьорпі через бокс – стрибки через ящик висотою 60 см для чоловіків та, відповідно, 50 см – для жінок.

На другому етапі змагань спортсмени встановлювали повторний максимум: з взяття та поштовху штанги – чоловіки, та тільки взяття штанги – жінки. Після короткого відпочинку в 1 хвилину спортсмени знову штовхали штангу вагою 60 кг.

Третій комплекс, фінальний, полягав у змаганнях на кардіотренажерах, гребних тренажерах,підтягуванні на перекладині та ривках гантелей.

Найвищий рівень підготовки показали представники Департаменту патрульної поліції міста Київ та команда бойових авіаторів «Авіація». Третьою у списку фіналістів стала команда поліцейських Донеччини.

Переможці та найяскравіші спортсмени турніру отримали медалі та призи. Усі учасники змагань залишили на пам’ять свої автографи на прапорі ВМС Збройних Сил України.

Відділ комунікації

поліції Донецької області

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео