Петровський Олександр Володимирович : Зустріч провідного корейського хірурга у Дніпровському Центрі термічної травми та пластичної хірургії

Петровський Олександр Володимирович : Зустріч провідного корейського хірурга у Дніпровському Центрі термічної травми та пластичної хірургії
41272 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпровський Центр термічної травми та пластичної хірургії приїхав корейський хірург Джун Піо Хонг. Ця зустріч відбулася завдяки Міжнародному благодійному фонду «Солідарність»  Олександра Петровського.  

Як відомо, в Кореї найкраща пластична хірургія тому один зі світових лідерів реконструктивної мікрохірургії провів майстер-клас з  мікрохірургічної реконструкції дефектів покривних тканин.

Перед операцією в центрі відбулася прес-конференція з корейським хірургом Джун Піо Хонг, керівником центру Сергіем Слесаренко та головою Дніпропетровської обласної ради Глібом Пригуновим.

Джун Піо Хонг - лідер світової реконструктивної хірургії присвячує свій час не тільки лікуванню хворих, але й допомагає іншим лікарям по усьому світу рятувати людські життя у найскладніших випадках. Також він допоміг впровадити галузь пластичної хірургії в таких країнах як Узбекистан і Ефіопія. Лікарі Дніпровського Центру сподіваються, що ці невеликі кроки, які вони роблять сьогодні, для покрашення пластичної хірургії також допоможуть нашій країні. Все це для того, щоб виліковувати тих пацієнтів, які раніше були невиліковні. А це пацієнти з опіками та індустріальними травмами.

У свою чергу Джун Піо Хонг подякував представникам влади Дніпровщини, представникам центру та представникам  Міжнародного благодійного фонду «Солідність» за можливість бути тут і провести майстер-клас.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний Благодійний Фонд Олександра Петровського «Солідарність»

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео