На Донеччині представники силових структур змагалися у чемпіонаті з рукопашного бою пам'яті загиблого спецпризначенця Віталія Мандрика

37621 ПЕРЕГЛЯДІВ

У пам'ять про подвиг Віталія Мандрика щороку проводяться спортивні змагання з виду спорту, в якому він був неодноразовим чемпіоном. Обласному чемпіонату присвоєно ім’я героя, що мав звання майстра спорту України. Також, керівники поліції вшанували пам’ять офіцера хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу, встановленому на місці його загибелі.

27-річний спецпризначенець загинув при затриманні диверсійно-розвідувальної групи противника п’ять років тому, 23 лютого 2015 року. Завдяки самопожертві офіцера запланований бойовиками теракт не відбувся, а життя та здоров’я мешканців Маріуполя було збережено.

У пам'ять про подвиг Віталія Мандрика щороку проводяться спортивні змагання з виду спорту, в якому він був неодноразовим чемпіоном, – рукопашного бою. Обласному чемпіонату присвоєно ім’я героя, що мав звання майстра спорту України.

Сьогодні у спортивному протистоянні зійшлися 9 команд, у які об’єдналися  45 учасників з різних силових структур Донецької області, що належать до фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

На честь мужнього правоохоронця змагалися працівники територіальних та підрозділів поліції особливого призначення, патрульної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Державної фіскальної служби та Донецького юридичного інституту.

Учасників привітав та заохотив до перемоги очільник поліції Донеччини Микола Семенишин: «Сьогоднішні змагання пам’яті Віталія Мандрика є яскравим свідченням того, що герої не вмирають, і пам’ять загиблого правоохоронця має надзвичайно потужне продовження. А активна участь силовиків у чемпіонаті говорить про те, не тільки здоровий спосіб життя, а й володіння тактикою бою є запорукою того, що ми можемо захистити себе й громаду Донецького регіону».

Переможців визначали у 8 вагових категоріях – від 65 до 100+ кг.

У командному заліку першість вибороли військовослужбовці в/ч 3035 Нацгвардії. Друге місце посіла команда поліцейських, а курсанти Донецького юридичного інституту замкнули трійку лідерів.

Спортсменів нагородив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області Артем Кисько.

 

Відділ комунікації

поліції Донецької області

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео