UIMC Лю Юйдань : «Мистецтво Тибету» - китайська культура в Україні

UIMC Лю Юйдань : «Мистецтво Тибету» - китайська культура в Україні
37845 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 лютого в Національному музеї «Київська картинна галерея» відбулось відкриття виставки «Мистецтво Тибету». Хань Юйчень – всесвітньовідомий китайський художник, каліграф, фотограф, заслужений професор і засновник музею європейського живопису 19-го століття в місті Ханьдань. Його роботи входять до державних і приватних колекцій по всьому світу.

Відстань у тисячі кілометрів – не завадили побачити та почути художника. Живої зустрічі з митцем на жаль не відбулося, але вдалося поспілкуватися з митцем завдяки телемосту.

Хань дуже вдячний організаторам виставки Лю Юйданю та Юрію Вакуленку, «завдяки цим людям мрія стала – реальністю», - говорить Хань.

 Ознайомлення із роботами митця розпочалося після офіційної частини, нагородження організаторів заходу та урочистої церемонії перерізу стрічки.

 

Директор компанії Ukraine International Media Culture поділився своїми враженнями про експозиції, які були представлені у музеї.

 

На виставці було експоновано 49 робіт художника. Усі запрошені гості мали можливість детальніше ознайомитися із творчістю Ханя Юйченя та поділитися власними враженнями один з одним. Юрій Вакуленко поділився з нами своїми враженнями, щодо побаченого.

Виставка буде тривати протягом 10 днів, вартість квитка 99 гривень, усі зібрані кошти компанія планує передати на благодійність.

Теги: Культура,Мистецтво,Виставка,Відкриття,Мистецтво Тибету,Хань Юйчень,художник,UIMC,Лю Юйдань,Національний музей Київська картинна галерея,Юрій Вакуленко

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео