Двоє поліцейських відповідатимуть у суді за підроблення допиту свідка

Двоє поліцейських відповідатимуть у суді за підроблення допиту свідка
28345 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва прокуратури Донецької області територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у м. Краматорську, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох співробітників Бахмутського відділку поліції ГУНП в Донецькій області у скоєнні службового підроблення за попередньою змовою групою осіб, тобто злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України.
 
За версією слідства, 4 жовтня 2018 року 34-річний оперуповноважений та 33-річний старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції, перебуваючи у службовому кабінеті, умисно, з метою штучного створення доказів для отримання ухвали суду на проведення обшуку у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 КК України, склали за допомогою комп’ютерної техніки завідомо неправдивий документ, а саме протокол допиту свідка, який фактично не був запрошений на цей день до відділку для участі у будь-яких слідчих діях.
 
На даний час обвинувальний акт стосовно поліцейських спрямовано до Артемівського міськрайонного суду для розгляду по суті.
Теги: законісправедливість

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео